Francouzská kuchyně Slávky s rokfórem Špenátový quiche Těsto na slané palačinky Gratinované brambory "dauphinois" a jeho deriváty Pařížská strouhaná karotka Brambory dauphine Croque-monsieur / croque-madame Mořský vlk v listovém těstě Paula Bocuse Zeleninový dortík Bílá máslová omáčka, nantská máslová omáčka Citronový konfit Chřest s maltézskou omáčkou Chřest s holandskou omáčkou Holandská omáčka Odpalované těsto Lotrinský slaný koláč Květákový timbale Kukuřičná pěna au gratin Pstruh po milánsku Majonéza Fromage fort Velké aioli Jarní navarin Vepřová líčka na cidru Telecí medailonky na estragonu Rolnická vepřová pečeně Pečená kachna Selátko s vánoční nádivkou Kohout na víně Palačinka s plody moře Francouzská cibulačka Telecí játra s hořčičnou omáčkou Perlička dobré paní pečená v hrnci Cibulové velouté Křepelka na kanapce Námořnické mušle Módní caenské dršťky Confit byaldi Kuřecí knedlíčky s estragonem Vol-au-vent s bílou omáčkou financière Masové knedlíčky Vol-au-vent Provensálská plněná rajčata Pošírovaná kuřecí prsa Chřest s omáčkou mousseline sabayon Hovězí líčka na červeném víně Kachna na pomerančích Polévka z medvědího česneku Jarní kuřecí roláda s kopřivami Burgundské hovězí Julie Child Bordeauxský biftek Treska po grenobelsku Kuřecí fricassée na paprice Králík dušený na bílém víně Francouzský dressing Nadívané kuře pečené v hrnci na estragonu Dýňová polévka s oříšky Dušená mrkev na másle s bylinkami Smetanové dušené okurky Nicejský koláč Lososový gratin Studená polévka z Vichy Pololistové těsto Tomatová omáčka a její deriváty Slané koláčové těsto Bílé omáčky Hnědá omáčka Jemné listové těsto Rybí vývar Drůbeží vývar Hovězí a telecí vývar