Doctor Cook

Doctor Cook

Lékař posedlý jídlem, vařením a pečením!

Menu

  • Domů
  • Italská kuchyně
  • Francouzská kuchyně
  • Dezerty
  • Charcuterie
  • Boulangerie
  • Konzervace
  • Techniky
  • Rady

Dezerty

Vanilkový crème brulée

Cantuccini z Prata, biscotti

Ricciarelli ze Sieny

Těsto na dezertní palačinky

Pithiviers

Schwarzwaldský dort, dort z Černého lesa

Pomerančový dort s pomerančovým krémem

Pomerančový rýžový dort

Panettone z prefermentu

Kaštanové vánoční poleno

Piškot Joconde

Savojský piškot, cukrářské piškoty

Hrušková crostata s čokoládou

Vanilkové mille-feuilles s malinami

Lotrinský mirabelkový koláč

Cukrářský krém

Piškot génoise

Choux Chantilly

Éclairs Chantilly

Odpalované těsto

Vánoční perníčky

Broskvový koláč

Amarettky

Citronová granita

Velikonoční mazanec

Bretaňský koláč

Tříkrálový koláč

Hruškový koláč bourdaloue

Pohankový koláč

Jablečný koláč Tatin

Koláč s čerstvým ovocem

Valašské frgály

Třešňový clafoutis

Fraisier

Čokoládový šampion

Neapolský koláč

Velikonoční beránek

Vánoční koblížky

Čokoládové vánoční poleno

Pradědova vánočka

Bílková roláda s pařížskou šlehačkou

Mikulášský čert

Tažený závin

Zuccotto

Hruškový clafoutis

Jahodový koláč z listového těsta

Honzíkovy buchty

Třešňová kynutá buchta

Borůvková kynutá buchta

Savarin se šlehačkou a ovocem

Meruňkový koláč

Sladké koláčové těsto

Nejnovější recepty

  • Syrové papriky v oleji
  • Chobotnicové carpaccio
  • Vanilkový crème brulée
  • Domácí salámy k vaření
  • Zapečené brambory s kapustou

Nejnovější komentáře

  • Pavel Feilhauer: Pololistové těsto
  • Šárka: Pololistové těsto
  • Petr Jakubec: Základní recept na klobásky a jeho deriváty
  • Pavel Feilhauer: Základní recept na klobásky a jeho deriváty
  • Petr Jakubec: Základní recept na klobásky a jeho deriváty

Další stránky

  • O mně
  • Instagram
  • Facebook
  • Kontakty
BY-NC-SA. Správu webu zajišťuje digitální agentura BISQUE.
Na vašem soukromí nám záleží
Tento web, provozovaný Pavlem Feilhauerem, používá soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s vaším souhlasem i mimo jiné k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko Přijmout vše souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Nastavení Přijmout vše
Na vašem soukromí nám záleží
Zvolte, jaké soubory cookie chcete přijímat. Vaše volba bude uložena po dobu jednoho roku.
  • Nezbytné
    Tyto soubory cookie nejsou volitelné. Jsou nezbytné pro fungování webových stránek.
  • Statistické
    Abychom mohli zlepšovat funkčnost a strukturu webových stránek na základě toho, jak se webové stránky používají.
  • Uživatelské
    Aby naše webové stránky během vaší návštěvy fungovaly co nejlépe. Pokud tyto soubory cookie odmítnete, zmizí z webových stránek některé funkce.
  • Marketingové
    Sdílením svých zájmů a chování při návštěvě našich stránek zvyšujete šanci na zobrazení personalizovaného obsahu a nabídek.
Uložit vybrané Přijmout vše